Indiegogo: Bosszú-hadjárat

 2018.06.30. 04:40

Érdi Gergő Bosszú-kampányt indított. Úgy is mondhatjuk, hogy ez lesz majd a Gergő Bosszúja: amit indigóval, vagyis Indiegogóval fog írni… Más szóval az Indiegogo bosszús lett. Elnézést, a szóvicc minősíthetetlen (ún. gesztipéterizmus). Tudtad? Zeneiskolában Tanita Tikaram.

Érdekességek a nagyvilágból. Tudtad? A U2 együttes Vidor Without You című száma arról szól, amikor a hét törpéből csak hat van meg.

Szóval Érdi Gergő korábban már egyszer átportolta az Időrégész c. klasszikust a modern környezetbe (Android és böngésző), s most hasonló célt vett a fejébe a később keletkezett Rátkai-játékokkal is: A bosszú és az Új vadnyugat 1-2. Ezek mind egy közös virtuális motort használnak, így elég csak azt portolni először, majd az eredeti tartalmakat beleültetni. És ennek érdekében indított egy Indiegogo-kampányt, ahol lehet támogatni kicsit anyagilag ezt a kezdeményezést.

bosszu.jpg

Sajnos úgy néz ki, hogy nem sokakhoz jutott el, vagy legalábbis nem elegen érzik magukénak: nem áll túl jól jelenleg a szcénája. Sőt, pillanatnyilag épp úgy néz ki, egy fillért sem fog kapni belőle, ugyanis az Indiegogo szabályai szerint az érvényességhez kell legalább nettó száz dollár (a belső költségeik levonása után, tehát valójában kicsit több). Ha nem jön össze annyi, akkor annyi (nem is adják oda, hanem visszautalják).

Én már beledobtam magam részéről egy tízest becsületből legalább a kalapba, és hátha más is megteszi: még van több, mint egy hét hátra. Kár lenne, ha elveszne, hisz olyan ritkán lehet látni ilyet manapság.

Sőt, ünnepélyesen regisztráltam is az Indiegogóra, de nemcsak emiatt; van rá saját indokom is, mivel elviekben két nap múlva jövök majd egy saját kampánnyal… De ez most még egyelőre titok, pszt.

Címkék: kampány játék magyar android kalandjáték iddqd időrégész rátkai istván indiegogo interactive fiction a bosszú érdi gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://rosetta.blog.hu/api/trackback/id/tr314085311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása