Valójában nem is prototípus, hanem ez most már az első kommersz szériából utolsóként készült példány. Egyelőre öt darab készült összesen, csak előjegyzésre (el is keltek rögtön természetesen), majd ezek közül egy ment fel az eBay-re, ahol éppen most a legutóbbi órák során zárult le az árverés. Potom 430 angol fontért (azaz mai árfolyamon kb. 715 USA dollárért) vitte el a nyertes. Azt ígéri a készítő, aki egyébként az SD2IEC gyártója is egyben, hogy nemsokára lesz belőle folytatás. Igaz, ilyen áron inkább csak a mániákus gyűjtők otthonába vándorolnak majd a gyártmányok, de ha nagyobb mennyiségben sikerülne neki fabrikálni olcsóbban, úgy előbb-utóbb talán érdekessé válhat szerezni egyet.

c64p_1.jpg

Voltaképpen ez egy DTV modding, egybeépítve egy SD2IEC moddinggal és PC-s laptop alkatrészekkel (billentyűzet, tapipad és képernyő). Hát, ha másnak nem, most április elsejére, bolondok napi témának épp megteszi a blogra…

Up(sz)date: kicsit gyorsan nyomtam le az entert (vagy a blog.hu szerverén még téli időszámítás volt éjjel, nem tudom), így végül „csak” március 31-i poszt lett, ami persze nem is baj, hisz van ott még egy apró Reserve not met felirat is, ami pedig azt jelenti „eBay-ül”: a rejtett minimálárat nem érte el végül is a nyertes, azaz nem biztos, hogy megkapja. Elképzelhető, hogy újra felkerül, és lehet még rá pályázni… Tehát aki elég ügyes, annak lehet része például egy olyan kicsomagolási élményben, mint ennek a norvég úriembernek (az első vásárló):

Up(sz)date2: végül április 11-én (egy újabb tíznapos licitálás után) elkelt 555 fontért (azaz kb. 928 dollár értékben). Ezek után kíváncsian várhatjuk a folytatást!

(a téma folytatása: C64p review)

Címkék: ebay c64 dtv c64p sd2iec

A bejegyzés trackback címe:

https://rosetta.blog.hu/api/trackback/id/tr325888253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása