A négyszögletű kerekasztal

 2013.05.25. 01:31

arok2012.jpgNégyszögletű – azaz: kocka. (Jó, tudom, a kocka valójában nyolcszögű – az egy olyan „térbeli síkidom”, vagy mi.) Elképesztően friss az anyag (már majdnem egy éves), csak most töltődött fel a napokban a jutyúbra: egy videó, melyben én is szereplek… Nem, nem pornó – hanem a tavalyi Árok Party alkalmából megrendezett Kalandjáték kerekasztal nevű vidám beszélgetésünk szerkesztett és vágott anyaga (Ajkarendeken). Részvevők: Rátkai István, Belánszky István és Olessák Róbert; magyarátor: Guzslován Gábor (azaz Cargo, aki nemrég közzétette ugyanezt a Tehernaplóban – eredeti forrás). Szépen oda is lett írva rá, hogy „Tehernapló Films”… Akit érdekel, az nézze, aztán tessék jönni idén is az Árok Partyra! (Most lesz épp a $0F.) Egy évvel előbb (2011-ben) volt egy másik ilyen, amin sokkal többen voltunk jelen, CoV Ászok Kerekasztal néven (akit netán érdekelne, és még nem látta, amarról is készült film); idén pedig lesznek – érdekes és színes – mindenféle egyéb programok. Jó szórakozást!

(A téma folytatásai: IDDQD Podcast; Vakondok 4 online nézhető; Vakondok 4 filmelőzetesItt a vaszMantis Software (podcast) és Lassi Laurië interjú)

Címkék: film retró videó kerekasztal kalandjáték if cov rátkai istván árok party olessák róbert interactive fiction belánszky istván guzslován gábor tehernapló

A bejegyzés trackback címe:

https://rosetta.blog.hu/api/trackback/id/tr335317021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása