Vakondok 4 filmelőzetes

 2017.02.22. 22:22

Alakul a molekula: nemsokára mozikban a Vakondok 4 ­– Végigjátszás című dokumentumfilm. Addig is egy rövid előzetes megtekinthető már belőle. Érdemes a projekt weboldalán csekkolni, hogy mikorra tűzik ki az első időpontokat. Mint Matusik Szilárd leírta, több hónapnyi munka után, véleményük szerint sikerült elég jóra összerakni szélesvásznú vetítéshez, ezért vállalják a mozipremiert (miután már nemzetközi filmfesztiválokon is körbefuttatták), de a későbbiek során természetesen az ingyenes online tartalom a végső állomás. Mindenesetre a mozijegy sem drága (550 forint körül várható).

vakondok.jpg

Egyelőre nem is írnék róla többet, mert még nem láttam (tavaly áprilisban volt egy zártkörű bemutatója, ahol a részvevők nagy része már megtekinthette, de én sajnos nem tudtam rá hazautazni). A fejleményeket az IDDQD blogon vagy a Facebook-on lehet figyelemmel kísérni.

Ui.: A 2546-os dátum azért ugye megvan?

idoregesz.jpg

(a téma folytatásai: Lassi Laurië interjúIDDQD Podcast; Mantis Software (podcast) és Vakondok 4 online nézhető; előzmények: Itt a vasz és A négyszögletű kerekasztal)

Címkék: zene előzetes játék tavasz mozi underground sci-fi retró videó programozás vakondok moleman

A bejegyzés trackback címe:

https://rosetta.blog.hu/api/trackback/id/tr8612285477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása