Kwayne64

 2013.01.24. 16:50

Találtam egy (minden valószínűség szerint magyar) grafikust a DeviantArt-on, aki láthatólag előszeretettel dolgozza fel őt megihlető játékprogramok szereplőit az alkotásaiban. Persze, meglehet, hogy (talán sokan) mások is szoktak ilyet csinálni, vagy hasonlót (ezt nem tudom eldönteni, hisz ritkán mozgok ma már ilyen körökben), viszont jelen esetben mindenképpen van egy olyan momentum, mely egyedivé teszi számunkra: a galéria tartalmaz pár olyan képet, ami a Newcomer és A gálya története nyomán született. Nyilván ami engem érint, ebből is az utóbbi, ez kettő darab kép (ki tudja, tán lesz majd több is később mellettük), mely egyfelől a Teleport Demon, míg másfelől a Tongrak + Raernon címet viseli (a szignó szerint mind a kettő 2012-es alkotás).

teleport-demon.jpg

Ezúton is üzenem hát Kwayne64-nek, hogy egyfelől nagyon szépen köszönöm, másfelől meg remélhető módon nem tiltakozik majd túlságosan ellene, hogy átemeltem mindkét grafikát a saját oldalamra magam is (itt meg itt). A teleport-démon portréja teljességgel elnyerte a tetszésemet (annyi legalábbis bizonyos, hogy sokkal jobb az eredetinél…); bár a másik rajzot azért lehetne már kritizálni, de most inkább nem teszem. (Getto maestro anno valamelyest pontosabban és realisztikusabban ábrázolta a főszereplők képzeletbeli anatómiai jellegzetességeit, azaz kissé karakteresebb a vonalvezetés. De annyi baj legyen.)

tongrak-raernon.jpg

Címkék: cartoon deviantart c64 if cov gfx newcomer interactive fiction kwayne64 a gálya teleport-démon tongrak raernon kis gettó

A bejegyzés trackback címe:

https://rosetta.blog.hu/api/trackback/id/tr845041299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása