Lassi Laurië interjú

 2020.08.29. 07:05

Mivel játékfejlesztéssel diplomáztam a Kandón 23 éve, melynek közelebbi témája a Hobbit volt, nemrégiben ennek örömére készített velem egy interjút a Magyar Tolkien Társaság az általuk szerkesztett Lassi Laurië című folyóiratba, mely épp most jelent meg. Mindenkinek szeretettel ajánlom az írást és az újságot (nem csak szakbarbároknak!). Ingyenesen letölthető PDF-ben (vagy megrendelhető, mert kis példányszámban megjelenik nyomtatásban is) az alábbi linkre kattintva (a 14-16. oldalon az interjú!) - a képre kattintva.

lassi.jpg

Illetve egy közvetlenebb link a PDF fájl letöltéséhez.

Jó szórakozást!

(előzmények: Mantis Software (podcast)IDDQD Podcast; Vakondok 4 online nézhető; Vakondok 4 filmelőzetesItt a vasz és A négyszögletű kerekasztal)

Címkék: pc játék interjú könyv magyar újság irodalom programozás fantasy hobbit végigjátszás kalandjáték cov tolkien adventure kandó pixelhősök olessák róbert interactive fiction a gálya frank dacosta trs-80 bán péter william crowther don woods iskolaszámítógép kardhalak és kincsek colossal cave szörnyek az útvesztőben mazies and crazies lassi laurie

A bejegyzés trackback címe:

https://rosetta.blog.hu/api/trackback/id/tr9816180714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása